Van het Dagelijks Bestuur


ONDERWERP: vacatures in het NMU-bestuur

Er ontstaan in het dagelijks bestuur van de stichting NMU twee vacatures:
Functie: bestuurder met de portefeuille marketing
Functie: secretaris

De Stichting Nederlandse Magische Unie is op zoek naar:

  1. Een bestuurder voor de functie ‘marketing’, die zich binnen het dagelijks bestuur van de stichting gaat richten op marketing en promotie. De functie is per maart 2018 vacant.

Gezocht wordt een enthousiaste bestuurder die de doelstellingen van de stichting ondersteunt en affiniteit heeft met marketing en die bij voorkeur ervaring heeft met het efficiënt gebruik van sociale media en digitale systemen.

Voor informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met leden van het Dagelijks Bestuur.

Kandidaten kunnen zich melden bij secretaris@denmu.nl .

  1. Een bestuurder die in het dagelijks bestuur de taken van secretaris op zich kan nemen. De functie komt vacant per maart 2019.

Gezocht wordt een enthousiaste bestuurder die de doelstellingen van de stichting ondersteunt en bereid is de volgende werkzaamheden uit te voeren: het bijhouden van (samen met een collega) een deel van de ledenadministratie, het verzorgen van contacten met leden en donateurs waar nodig, het onderhouden van contacten met derden, het verzenden van ledenpassen, het bijhouden van de agenda (ook op de website), het voorbereiden van vergaderingen en het schrijven van verslagen.

Voor informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met leden van het Dagelijks Bestuur of direct met de huidige secretaris.

Kandidaten kunnen zich melden bij secretaris@denmu.nl Aanmelden vóór 1 februari 2019.

Dagelijks Bestuur NMU
13 maart 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *