GOOCHELVERENIGING "CARTE BLANCHE"

De Limburgse goochelvereniging “Carte Blanche” is opgericht in 2004. In 2014 hebben we ons 10-jarig jubileum gevierd met een spetterende show. De club telt zo’n 10 leden. Eén keer per maand komen we op maandagavond bij elkaar in de Dynamite Magic Shop in Velden. We besteden dan eerst aandacht aan een thema en op het einde van de avond sluiten we af met een ronde “vrij goochelen”. Nieuwe leden dienen een ballotageprocedure te doorlopen, waarbij wij een redelijk goochelniveau verwachten. Maar het is zeker zo belangrijk dat het aspirant lid ook “past” in onze vereniging!
Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

LEUKE WEETJES

Beroemd

Beroemde ex-leden van onze club zijn onder andere Fl!p Hallema en Hans Kazan.

Prijzen

Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Ned. Kampioen Kindergoochelen zijn: Fred-Ric Schrijvers, Hilbert Geerling, Jan Kosters.
Hilbert heeft ook 2 x de Grand Prix gewonnen. Daarbovenop ontving hij in 2013 de Gouden NMU Speld voor zijn verdiensten voor de goochelkunst.

Kapper
Harry Lucassen, een van de MKT-leden is kapper. Achter zijn kapsalon was een ruimte die perfect geschikt was voor goochelbijeenkomsten. Deze ruimte kreeg de - wat ons betreft briljante - naam: de "Fred Kapsalon".

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Boukje de Boer (secretaris)
ba.deboer@gmail.com
06 22832790

LOCATIE BIJEENKOMSTEN
Velden