GOOCHELVERENIGING GONGA

Goochelvereniging GONGA (“Goochelend Ontspannen Na Gedane Arbeid”) is  6-oktober-1960 opgericht.

Leden van het eerste uur zijn  Richard Dreijer, Hans Mallens

Iedere eerste dinsdag van de maand komt Gonga bijeen bij Zalencentrum ‘t Boerke in Rijen (Hoofdstraat 72 Rijen, www.tboerke.nl).
Gonga heeft géén jeugdafdeling.
Wij zijn een besloten club en laten uitsluitend leden toe die door onze toelatingsprocedure zijn gekomen.

Wij organiseren regelmatig avonden met lezingen van grote binnen en buitenlandse goochelaars, welke ook door andere NMU leden bezocht mogen worden.

Gonga is een actieve vereniging met een groeiend leden-aantal. Vier leden van Gonga zijn actief binnen het team van Magic Care. Eén keer in de twee jaar organiseert Gonga een goed bezocht clubkampioenschap. Daarnaast zijn er jaarlijks meerdere lezingen die ook door gasten van buitenaf bezocht kunnen worden.

Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

LEUKE WEETJES

Beroemd

Beroemde ex-leden van onze club zijn onder andere Fl!p Hallema en Hans Kazan.

Prijzen

Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Ned. Kampioen Kindergoochelen zijn: Fred-Ric Schrijvers, Hilbert Geerling, Jan Kosters.
Hilbert heeft ook 2 x de Grand Prix gewonnen. Daarbovenop ontving hij in 2013 de Gouden NMU Speld voor zijn verdiensten voor de goochelkunst.

Kapper
Harry Lucassen, een van de MKT-leden is kapper. Achter zijn kapsalon was een ruimte die perfect geschikt was voor goochelbijeenkomsten. Deze ruimte kreeg de - wat ons betreft briljante - naam: de "Fred Kapsalon".

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Marc Korthout (secretaris)
secretaris@gonga.nl

LOCATIE BIJEENKOMST
Zalencentrum ‘t Boerke
Hoofdstraat 72
Rijen
www.tboerke.nl

WEBSITE
www.gonga.nl

VOORZITTER
Patrick Sengers
voorzitter@gonga.nl